in

Vrouw (55) en jongen (13) ernstig gewond bij ongeval op N36

Een 55-jarige vrouw en een 13-jarige jongen uit Enschede zijn gisterochtend gewond geraakt bij het zware ongeval op de N36. Hun auto vloog na de botsing op de N-weg in brand. Hulpdiensten konden de twee op tijd uit het brandende voertuig bevrijden.

Op de N36 kwamen gisterochtend ter hoogte van Vriezenveen drie voertuigen met elkaar in botsing. De politie sprak over zes gewonden, maar nu blijkt dat één persoon niet gewond is geraakt.

Lees ook
Dramatisch ongeluk op kermis: zoon (18) van exploitant komt om het leven

Andere slachtoffers
Naast de twee gewonde Enschedeërs, raakte ook een 22-jarige man uit Oosterhout gewond. Zijn bijrijder, een 51-jarige man uit Rijen, bleef ongedeerd. In de derde auto zaten een 68-jarige man en een 68-jarige vrouw uit Eibergen. Beiden zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Lees ook
Asielzoeker opgepakt voor vernielen twintig auto’s in Ter Apel

Eén van de vijf slachtoffers werd met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het nu met de slachtoffers gaat, kan de politie om privacyredenen niet zeggen.
De N36 was na het ongeval uren afgesloten voor al het verkeer. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is nog niet duidelijk.

Aanpak N36
Op de N36 gebeuren regelmatig ongelukken. De N-weg wordt aangepakt, maar dat gaat op z’n vroegst pas in 2028 gebeuren. Er komt een middengeleider, die beide rijstroken van elkaar scheidt.

Linda vermoord door ex-vriend: ‘Hij gaf altijd slappe handjes en dan wurgt hij je dochter’

Man (44) verdronken na val van schip