in

Vrouw (69) slaapt jaar lang naast lijk van haar man

Een 69-jarige vrouw heeft het lichaam van haar man, die waarschijnlijk op natuurlijke wijze is overleden, bijna een jaar lang in haar appartement in Anderlecht laten liggen.

Dat schrijft La Dernière Heure. Gedurende al die tijd sliep ze ook gewoon naast het levenloze lichaam alsof er niets aan de hand was.

Lees ook
Hersentumor van klein meisje verdwijnt wonderbaarlijk, ouders zeggen dat “God haar genas”

Het lichaam is intussen al gemummificeerd en werd gisteren op het bed ontdekt. De vrouw werd uit haar huis gezet omdat de huur voor het appartement sinds november vorig jaar niet meer betaald was. Tegen de buren hield de vrouw vol dat haar man een tijdje weg was voor een behandeling.

Naast de lugubere ontdekking in de slaapkamer, stootte de politie ook nog op het kadaver van de hond des huizes dat al die tijd in de keuken was blijven liggen.

Lees ook
Cherelle is zó knap (vindt ze zelf) dat ze geen vriendje kan krijgen

Het Brussels parket laat weten dat een onderzoek is geopend ‘om duidelijkheid te krijgen over deze zaak.’ Op het lichaam zal een autopsie uitgevoerd worden. De vrouw is niet opgesloten.

De Luikse dokter Philippe Boxho zegt in La DH nauwelijks verbaasd te zijn door dit soort gedrag. ‘Het zijn mensen met ernstige fysieke problemen, of oude mensen die dement zijn.

Bij sommigen dringt het niet door dat de ander dood is. Anderen weigeren dan weer de ander als dood te zien, een beetje zoals een zwangerschapsontkenning.’

Tim stopt tong 110 keer tussen muizenval

Waar blijft een scheet als je hem niet laat?