in

Vrouw (87) doodgereden door vuilniswagen

Baarn – Een 87-jarige inwoonster uit Baarn overleed maandag 19 juni aan de gevolgen van een verkeersongeval op de Kwekerij waarbij zij werd aangereden door een vuilniswagen.

Rond 09.50 uur die ochtend kreeg de politie meerdere telefoontjes over een zeer ernstig ongeval op de Kwekerij. Diverse hulpdiensten, waaronder een Mobiel Medisch Team, waren snel ter plaatse en zorgden ervoor dat het slachtoffer met spoed naar een ziekenhuis werd gebracht. Ondanks alle inzet, mocht die hulp niet meer baten en overleed zij in het ziekenhuis.

Lees ook
Politie vindt crimineel nadat luide scheet zijn schuilplaats verraadt

De politie onderzoekt het dodelijk ongeval en is daarbij op zoek naar getuigen van het ongeval die nog niet met de politie hebben gesproken. Wellicht zijn er dashcamn beelden van andere automobilisten die helderheid kunnen geven in de toedracht van het tragische ongeval. Het nummer is 0900-8844. De bestuurder van de vuilniswagen is aangemerkt als verdachte van het ongeval en is overgebracht naar het politiebureau voor nader onderzoek en verhoor.

Lees ook
Deze mini vrachtwagen is hét speeltje voor de jongste truckers

Slachtofferhulp Nederland
De gebeurtenis van vanmorgen kunnen voor mensen op straat en of directe getuigen buitengewoon impactvol of heftig zijn geweest om te zien. Zij kunnen bellen met Slachtofferhulp Nederland via 0900-0101.

Kyara (4) en Kyano (8) overleden na zware woningbrand: Moeder Stephanie in coma

Ruud de Wild opnieuw getroffen door ernstige ziekte: ‘Niet lang meer te leven’