in

Vrouw in elkaar geslagen om fatbike

Den Haag – De politie doet onderzoek nadat er in de avond van vrijdag 24 mei een vrouw is mishandeld en beroofd van haar fatbike. Het slachtoffer is gecontroleerd door de ambulance en heeft aangifte gedaan. De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Rond 22.15 uur kregen wij een melding van een mishandeling en beroving aan De Genestetlaan. Een vrouw reed op een fatbike over het fietspad aan De Genestetlaan in de richting van Rijswijk. Twee personen passeerden haar op een scooter zonder helm. Verderop blokkeerden de twee personen haar de doorgang. Toen de vrouw stopte werd ze mishandeld, daarbij raakte ze gewond. De verdachten hebben vervolgens de fatbike weggenomen alsmede de daarop bevestigde telefoon. Een uitgebreide zoekslag in de omgeving leverde helaas nog geen aanhouding(en) op. De telefoon van het slachtoffer is inmiddels aangetroffen in de nabije omgeving.

Lees ook
Meisje (8) zwaar mishandeld door gemaskerde man

Signalement
Verdachte 1:

Man
licht getinte huidskleur
Circa 1.60 meter lang
Mogelijk 13-15 jaar oud
Smal postuur
Geen gezichtsbeharing
Zwarte jas
Daaronder een shirt of trui met een donkere capuchon, welke over de jas hing

Verdachte 2:

Man
Donker getinte huidskleur

Lees ook
Mona (51) is niet weg te slaan bij haar Nigeriaans internetliefje (25): “Ik ben de ware voor hem!”

Heeft u informatie?
Heeft u iets gezien op vrijdagavond in deze omgeving? Heeft u mogelijk beelden van camera’s aan De Genestetlaan waarop tussen 22.00 en 22.30 iets verdachts te zien is? Of weet u meer over deze mishandeling en beroving? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt dit ook melden via Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.

Dame met ‘enorm voorhoofd’ nam voorhoofdcorrectie en laat het resultaat zien

Man schiet vier jonge zwaantjes dood: ‘Hoe kun je zoiets doen?’