in

Vrouw opgenomen in ziekenhuis omdat ze te lang scheten inhield bij haar partner

Durf jij de gaskraan niet open te draaien in het bijzijn van je partner? Breng daar dan maar snel verandering in, want het kan blijkbaar behoorlijk gevaarlijk zijn om alles op te kroppen.

Vuur jij naar hartelust het knetterkanon af in de buurt van je geliefde of bewaar je alle scheten totdat je betere helft het huis heeft verlaten?

Als je bij die laatste groep hoort, dan zou het zomaar kunnen dat je gezondheid naar de knoppen gaat. Kijk maar eens naar het voorbeeld van de 25-jarige Braziliaanse zangeres Viviane de Queiroz Pereira.

Lees ook
”Lastige eter?” Volgens de wetenschap je gewoon een fijnproever

Zo nu en dan delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het lezen nog een keer de moeite waard is. Met vandaag uit maart van vorig jaar: daten en scheten.

Deze aantrekkelijke dame moest laatst namelijk een bijzonder verhaal opbiechten aan haar fans. Op een dag werd ze wakker met intense buikpijn, die in de loop van de dag alleen maar erger werd.

Ze besloot het zekere voor het onzekere te nemen en vertrok naar het ziekenhuis. De diagnose: een grote hoeveelheid ‘vastzittende scheten’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door POCAH (@pocah)


Het klinkt bizar, maar de Braziliaanse lijkt het echt te menen. Ze probeert haar lotgenoten zelfs een hart onder de riem te steken.

Lees ook
In dit hotel slaap je letterlijk en figuurlijk tussen de giraffen

“Meisjes, schaam je niet om een scheet te laten in het bijzijn van je man, want wat echt gênant is, is je man niet laten slapen omdat je je ongemakkelijk voelt, met je man naar het ziekenhuis gaan en de diagnose ‘vastzittende scheten’ krijgen.”

Zelf doet ze ondertussen niet meer moeilijk over het bespelen van de buiktrompet. “Vanaf nu laat ik ze gaan, jongens”, aldus de zangeres.

23-jarige vrouw kraakt haar nek en raakt deels verlamd

Man verrast ex-vriendin door haar hele hypotheek af te betalen als dank voor goede moeder te zijn