in

Vrouw overlijdt na val in sloot tijdens uitlaten hond Max

Hond Max leidde passanten naar zijn overleden bazin in een sloot nabij Zundert. Het trieste tafereel speelde zich af net buiten het dorp, waar de 64-jarige vrouw werd aangetroffen. Ondanks de snelle reactie van hulpverleners kon er niets meer voor haar worden gedaan.

Het echtpaar uit Zundert liet hun rottweiler vaak uit in het idyllische beekdal langs de Aa of Weerijs. De plek, slechts enkele honderden meters van hun huis verwijderd, ligt aan de rand van het relatief nieuwe industrieterrein Beekzicht, vlakbij groentenverwerker Ardo.

Lees ook
Houthakker vindt lichaam van vermiste Marie Sophie (14)

Vertrouwde omgeving
De omgeving rondom het beekdal trekt regelmatig andere hondenbezitters met hun viervoetige metgezellen aan. Ook de 64-jarige vrouw was een bekend gezicht in dit gebied, altijd vergezeld door haar hond Max. De politie vermoedt dat zij tijdens haar zaterdagmiddagwandeling met haar hond onwel is geworden en in het koude water is beland.

Lees ook
Jongetje (9) overleden bij ongeluk in Gelderland

Hulp ingeroepen
Mensen die de grote zwarte hond vrij zagen rondlopen en zich afvroegen waar zijn eigenaar was, ontdekten het tragische incident en belden direct het alarmnummer. Ondanks de spoedige inzet van ambulances, de brandweer, een traumahelikopter en de politie, kwam alle hulp te laat voor de vrouw uit Zundert. Uit het onderzoek van de recherche blijkt dat het hier om een noodlottig ongeval gaat en er wordt geen verdere actie ondernomen door de politie.

Moeder en zoontje aangereden door vrachtwagen: jongetje (8) overleden

Vermiste Mateusz doodgevonden