in

Vrouw rukt groot deel van huid geslachtsdeel partner eraf na ruzie

Een ruzie in het zuiden van Frankrijk nam zondag een bijzondere wending. Een 36-jarige Française werd namelijk gearresteerd nadat ze tijdens een woordenwisseling met haar partner (45) een groot deel van de huid van zijn geslachtsdeel eraf had gerukt.

Lees ook
Vrouw (44) verkracht door man die haar in Leidschendam op straat aansprak

Daarover schrijft de krant La Depeche. Het voorval vond plaats in Toulouse, waar het koppel in dronken toestand aan het ruziën was. Deze verliep zowel verbaal als fysiek gewelddadig. Het was zelfs zo erg, dat de vrouw het geslachtsdeel van haar mannelijke metgezel vastgreep en er „heel hard” aan trok. Hierdoor verloor de man „een groot deel van de huid van de penis en de voorhuid.”

Lees ook
Juf Mieke De Boom (62) overleden na aanrijding op zebrapad

Toen de hulpdiensten arriveerden, was de 45-jarige man bij bewustzijn, maar had hij wel vreselijke pijn. Hierna werd hij met spoed naar het Rangueil Hospital, het lokale ziekenhuis, overgebracht. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar het incident. Het is onduidelijk of de vrouw, die twee dagen later werd opgepakt, eventueel nog een ander wapen gebruikte dan enkel en alleen haar handen.

Werknemer is werk zat, slaat door en smeert hele kantoor onder met poep

Trieste afloop: Vermiste tiener in zee bij Wassenaarse Slag gevonden: ‘Hij probeerde anderen te helpen’