in

Vrouw spuit isolatieschuim in jongeheer van man om erectieproblemen te stoppen

Onderstaand verhaal is bijna te gek om te geloven, maar het is helaas daadwerkelijk gebeurd. Over dit incident werd gerapporteerd in het maandelijkse magazine van Urology Case Reports. Eén van de strafste verhalen bleek over een man te gaan die plots het bijzondere plan kreeg om isolatieschuim in zijn penis te spuiten.

De 45-jarige man in kwestie en zijn vriendin bleken behoorlijk hopeloos te zijn. Zo had hij al enige tijd last van erectieproblemen. Om één of andere reden dachten ze dat het een goed idee zou zijn om allerlei objecten in zijn urinebuis te stoppen. Alsof dit op magische wijze het probleem zou oplossen.

Lees ook
Tiener zet school in brand om ouderavond te voorkomen

Koppigaard wou drie weken geen hulp zoeken met dramatische gevolgen
Eén van de dingen die ze erin stopte was het rietje van een bus met isolotieschuim in. Toen het rietje in zijn penis zat, drukte de vrouw blijkbaar per ongeluk op het knopje waardoor er dus daadwerkelijk isolatieschuim in zijn pretstok werd gespoten. Auwch …

Na onderzoek bleek dat zijn gehele urinebuis gevuld was met schuim en zelfs zijn blaas zat helemaal vol. Om het nog erger te maken, heeft het maar liefst 3 weken geduurd voor de koppige man naar het ziekenhuis ging om hulp te zoeken. Hij dacht ongetwijfeld dat dit schuim plots wel zou verdwijnen. Hij zat al op een punt dat hij gewoon niet meer kon plassen en als het toch lukte kwam er enkel maar bloed uit.

Lees ook
Gezin dumpt “walgelijke” hond, omdat ze pootje verloor na auto-ongeluk

De man werd onmiddellijk op de operatietafel gelegd en chirurgen slaagde erin om al het schuim uit zijn blaas te verwijderen. Er waren echter nog restjes die vastzaten in zijn penis zelf. Ze moesten dus letterlijk door zijn geslachtsdeel snijden om alles te verwijderen. Plots een heel stevige ingreep.

Zijn hele soldaat is blijkbaar nu flink naar de knoppen en hij zal nog meerdere operaties nodig hebben om alles te laten herstellen. Hij werd ook onderzocht op het feit of alles nog wel gezond is zijn bovenkamer door de beslissingen die hij had genomen, maar dat bleek bizar genoeg volledig in orde te zijn.

Tip van de dag dus: nooit, maar dan ook nooit isolatieschuim in je penis spuiten, maar dat leek ons altijd al wel logisch.

Man begint aan nieuwe baan, wordt binnen 2 uur ontslagen: ‘Te dik en laat alleen maar scheten’

Gaby Blaaser is vergeten om haar broek aan te trekken