in

Vrouw verliest been nadat ze vast komt te zitten op loopband van luchthaven

Een Thaise vrouw (57) moest haar been laten amputeren nadat ze onder een bewegend wandelpad op de luchthaven van Bangkok kwam vast te zitten.

Het voorval vond plaats donderdagochtend toen ze onderweg was naar de terminal. Een medisch team behandelde haar op de plek van het ongeluk, maar haar been kon helaas niet meer gered worden.

Lees ook
Taila (25) had een topvakantie: ”In tien dagen met 22 mannen geslapen”

Op online beelden is te zien hoe het onderste deel van haar been vastzat bij het einde van de loopband. Haar koffer miste twee wielen.

De gele platen aan het einde van de band waren eveneens losgekomen. Het linkse onderbeen van de vrouw moest uiteindelijk geamputeerd worden.

Tijdens een persconferentie verzekerde de luchthavenbaas dat dit nooit meer zal gebeuren. De luchthaven neemt ook alle kosten op zich voor de medische behandeling van de vrouw.

Lees ook
4 moslims bewust aangereden: Alle slachtoffers komen om

Ook staan ze open voor bijkomende compensaties. De loopbruggen worden naar verluidt jaarlijks gecontroleerd. Ook zijn er maandelijks extra inspecties.

De wielen van de koffer werden later teruggevonden onder de loopband. Het is niet duidelijk of dit verband houdt met het ongeluk.

Een team van experts onderzoekt nu hoe dit ongeluk is kunnen gebeuren. Er zijn nog geen voorlopige conclusies bekendgemaakt.

Vermiste Maricus van Uden (93) dood gevonden

Pas op: gebruik nooit usb-aansluiting op luchthaven om telefoon op te laden, dat is gevaarlijk