in

Wendy (42) is met haar pleegbroer getrouwd : “Ze bestempelen ons als p*rvers”

Wendy (42) is getrouwd met Jesse (41), de man met wie ze vanaf haar zevende als broer en zus opgroeide. Samen hebben ze twee kinderen van 7 en 5 jaar.

Een bijzondere ontmoeting
Wendy en Jesse ontmoetten elkaar toen Wendy zeven was en Jesse zes. Jesse werd opgenomen in het gezin van Wendy nadat zijn moeder niet in staat was voor hem te zorgen. Ondanks hun verschillende achtergrond, ontwikkelden ze een hechte band.

Wendy herinnert zich hoe Jesse, ondanks zijn moeilijke jeugd, altijd lief en schattig was. “Hij had een veilig thuis nodig en dat konden wij hem geven,” zegt Wendy.

Trauma’s en jeugd
Jesse had een moeilijke start in het leven. Zijn moeder was zwaar alcoholverslaafd en hij kende zijn vader niet. Hierdoor had hij last van woede-uitbarstingen en moeite met hechten.

Dankzij therapie en de steun van Wendy’s ouders, kreeg Jesse uiteindelijk een gelukkiger jeugd. Ze speelden samen en genoten van gezinsvakanties, hoewel Jesse vaak worstelde met zijn trauma’s.

Lees ook
Sylvana Simons wil het woord ‘Kerst’ verbieden

Uit elkaar en weer samen
Tijdens hun puberteit gingen Wendy en Jesse hun eigen weg. Jesse ging vroeg aan het werk en Wendy verhuisde voor haar studie. Hun paden kruisten elkaar sporadisch op familiefeestjes.

De dood van hun ouders bracht hen echter weer samen. Ze moesten samen het ouderlijk huis leeghalen en het gezamenlijke verdriet versterkte hun band.

Liefde bloeit op
Tijdens het heropbouwen van hun leven zonder ouders, ontwikkelden Wendy en Jesse romantische gevoelens voor elkaar. Wat begon als diepe verbondenheid, groeide uit tot liefde.

“Ik weet niet wie er als eerste uitsprak meer dan ‘normale’ gevoelens te hebben, maar het verliefde gevoel was wel wederzijds,” vertelt Wendy.

Relatie en reacties
Het nieuws van hun relatie verspreidde zich snel en zorgde voor veel roddels en afkeurende reacties in hun kleine gemeenschap. Mensen bestempelden hun relatie als pervers en veronderstelden dat ze al sinds hun kindertijd gevoelens voor elkaar hadden.

Wendy vond het moeilijk om met deze negatieve reacties om te gaan, vooral omdat hun liefde pas ontstond toen ze volwassen waren.

Lees ook
Laura (21) genoot van vakantie: “Met 8 mannen bed ingedoken terwijl mijn partner thuis was”

Een nieuwe start
Om aan de roddels te ontsnappen, besloten Wendy en Jesse 75 kilometer verderop te verhuizen en anoniem een nieuw leven op te bouwen. Hier konden ze opnieuw beginnen zonder dat iemand wist van hun achtergrond.

“Het ging vanaf het begin al wonderbaarlijk soepel en goed tussen ons,” zegt Wendy. Het voordeel van samenwonen met iemand die je al zo lang kent, is dat je elkaar door en door begrijpt.

Geen bloedband
Nu, 22 jaar later, hebben Wendy en Jesse een succesvol leven opgebouwd. Ze hebben een eigen onderneming en wonen in een prachtig huis. Hun kinderen, van 7 en 5 jaar oud, weten nog niets van hun bijzondere achtergrond. “Ze zijn nog te jong,” legt Wendy uit. “Later zullen we ze alles vertellen, hoewel er eigenlijk geen noodzaak toe is, want we delen geen bloedband.”

Blijvende liefde
Wendy en Jesse blijven sterk in hun liefde voor elkaar. Ondanks de negatieve reacties en uitdagingen hebben ze hun geluk gevonden. “We hebben een prachtige familie en zijn gelukkig samen,” besluit Wendy.

Ouders druk bezig met telefoon: Jongetje (2) gereanimeerd nadat hij in het water valt

Mag je in Nederland poepen in het bos? Dit zegt de wet!