in

Werknemer is werk zat, slaat door en smeert hele kantoor onder met poep

Sommige mensen gaan fluitend naar hun werk, anderen meer met tegenzin. Eén werknemer blijkt wel een enorme schijthekel aan zijn baan te hebben gehad. De medewerker besloot daarom letterlijk en figuurlijk zijn sporen na te laten in het kantoor door alle computers, beeldschermen en bureaus onder te smeren met poep.

Lees ook
Prinses Beatrix zwaargewond na ernstig ongeluk

“We werden met spoed gebeld door een van de grootste bedrijven van Nederland”, schrijft schoonmaakbedrijf Frisse Kater op Facebook. “In een van hun filialen was er stront aan de knikker. Letterlijk en figuurlijk.”

‘Riante laag ontlasting’
De verongelijkte medewerker had niet zomaar wat kladwerk verricht. “Hij plande zorgvuldig zijn moment uit en glipte stiekem het kantoor in op de bovenste verdieping waar hij uitgebreid alle computerschermen, toetsenborden en bureaus met een riante laag ontlasting insmeerde,” zo schrijft Frisse Kater.

Lees ook
Zoontje (7) van Jan Smit op gruwelijke wijze aangepakt

Hoewel het schoonmaakteam vaak met ongewone situaties te maken krijgt, vond de schoonmaker deze klus wel erg opmerkelijk. “Lekker hè, zo? Schijt op je beeldscherm. Echt, de dingen die we zien. Ik verbaas me iedere keer weer”, reageert hij in de video die je hierboven kan zien.

Minderjarig meisje levend in water gevonden

Vrouw rukt groot deel van huid geslachtsdeel partner eraf na ruzie