in

Yolanthe Cabau met spoed naar ziekenhuis door heftige ongeluk: Mogelijk voet kwijt

Yolanthe was een potje voetbal aan het spelen met zoontje Xess Xava, toen het plotseling misging. Ze raakte zwaargewond en moest direct naar de eerste hulp.

Na een poosje in Nederland te zijn geweest, is Yolanthe deze week weer teruggekeerd naar Los Angeles. ,,Ik was super blij, ik ging Xess halen uit school en Xess wilde natuurlijk gelijk voetballen, want dat is wat hij het allerleukste vindt om te doen”, vertelt Yolanthe in Instagram Stories.

Lees ook
Jongen met megabiceps kan billen niet meer vegen - Help mij!

Geblesseerd tijdens potje voetbal
Maar kennelijk is Yolanthe niet zo’n groot voetbaltalent als haar zoontje, want toen ze aan het voetballen waren ging het vreselijk mis: ze raakte geblesseerd. ,,Een gescheurde enkelband die een infectie kreeg, als ik langer had gewacht moest het mogelijk geamuputeerd worden. Heel vervelend. Dus ik loop nu op krukken.”

Lees ook
Koetspaard zakt ineen op Burg en overlijdt: “Een drama. Tinka (17) was net weer aan het werk”

Omdat haar enkel zó dik werd, moest Yolanthe direct naar de eerste hulp, waar ze naartoe gebracht werd door haar twee beste vriendinnen. In een volgende story laat ze zien hoe dik haar enkel eruit zag.

Positief
Hoewel Yolanthe voorlopig niet mag voetballen met zoontje Xess, probeert ze toch positief te blijven. Ze heeft namelijk nog iets anders op de planning staan. ,,Het mag de pret niet drukken, want mijn beste vriendin is jarig en dat gaan we vieren”, aldus Yolanthe.

GOED NIEUWS! Naoufel (6) ontwaakt uit coma na aanrijding

Moeder van motorcoureur Victor Steeman (22) overlijdt twee dagen na haar zoon aan hartstilstand