in

Yolanthe Cabau verrast met babynieuws dat niemand had verwacht

Yolanthe Cabau deelt verrassend babynieuws. Op haar Instagram-account deelt ze met trots het nieuws dat haar broer vader is geworden.

In een Instagram Stories-video laat Yolanthe haar blijdschap zien terwijl ze haar pasgeboren nichtje bewondert.

Ze schrijft: “Ons kleine broertje op Ibiza is zojuist vader geworden. Welkom op de wereld, mooie Caroline Cabau.”

Lees ook
Rob de Nijs (80) ligt op sterven

Yolanthe heeft zelf ook nog steeds een sterke kinderwens. Hoewel ze al erg gelukkig is met haar zoontje Xess Xava, zou ze hem graag een broertje of zusje gunnen.

In een recent interview met Beau Monde zei ze: “Maar ik leg mezelf niets op. Ik laat het leven op me afkomen en zie wel wat er gebeurt.”

Op dit moment geniet Yolanthe van haar leven als ‘happy single’. Ze vertelt: “Alleen zijn heeft me veel geleerd en me sterker gemaakt. Ik ben vriendelijk voor mezelf, ben tevreden met wie ik ben, en ik zoek mijn geluk niet in een ander persoon.”

Lees ook
“Ik werd vastgebonden terwijl Fernanda verkracht werd door zeven mannen”

Ze benadrukt dat ze nu geluk vindt in zichzelf en dat ze heeft geleerd dat je geluk kunt delen in een relatie, maar niet van elkaar afhankelijk moet zijn. “Als je het eerst in jezelf kunt vinden, kun je er daarna des te meer van genieten in een relatie.”

Mocht Yolanthe echter de liefde van haar leven tegenkomen, dan heeft ze aangegeven dat haar voorkeur niet uitgaat naar een bekend persoon.

Ze erkent echter dat liefde niet af te dwingen is en dat ze de toekomst open tegemoet treedt.

Kijkers Lang Leve de Liefde in shock door ‘borstomvang’ van 23-jarige Claudia!

Barbie heeft het roer compleet omgegooid: ‘Wat zie jij er goed uit!!’