in

Yvonne baalt van haar rondingen: ‘Mannen nemen me niet serieus’

Het Duitse model Yvonne Bar heeft 35.000 euro uitgegeven aan plastische chirurgie om een figuur te krijgen dat een kopie is van dat van Kim Kardashian. Zonde van het geld, blijkt nu. De 26-jarige heeft spijt van al die ingrepen, want volgens haar kan ze geen leuke man aan de haak slaan door haar enorme borsten.

B0rstvergrotingen
Yvonne was naar eigen zeggen altijd erg onzeker over haar lichaam. Ze zag er uit als een jongetje en klasgenoten zouden haar een ‘stok met tepels’ hebben genoemd. In 2013, ze was toen 19 jaar oud, onderging ze drie borstvergrotingen waar ze meer dan 22.000 euro voor betaalde. Daarmee ging ze van cupmaat AA naar cupmaat H. Ook heeft ze haar billen laten liften en heeft ze fillers en botox laten inspuiten.

Lees ook
Lily (23) dacht griep te hebben, maar bleek levensbedreigend ziek te zijn

Eerst bewijzen
Al die ingrepen hebben haar zelfvertrouwen veel goed gedaan. Ze ziet dat mannen meer naar haar kijken dan voorheen en verdient nu haar geld via haar eigen website, waar ze foto’s van zichzelf plaatst. Het bedrag dat ze daarmee verdient is naar eigen zeggen veel groter dan ze ooit verdiende als bankmedewerker, het beroep wat ze voor de operaties uitvoerde.

Toch zitten er ook keerzijden aan al die vrouwelijke vormen. ,,Soms is het stressvol, omdat ik mezelf vaak moet bewijzen. Ik moet laten zien dat ik een goed persoon ben met een moreel kompas. Mensen geloven dat vaak niet alleen omdat ik grote borsten heb.”

Lees ook
Gemeente wil straks bepalen of je naar de snackbar kunt

En hoewel er veel mannen contact met haar zoeken, lijken er geen mannen tussen te zitten met wie Yvonne wel een relatie wil. ,,Het is heel moeilijk voor mij nu om een serieuze relatie te beginnen. Ik wil er graag een, maar ik denk dat ik de lieve mannen afschrik. Ik trek mannen aan die alleen maar mij willen showen of mannen die beroemd en rijk maar ook players zijn. Ik hou niet van oppervlakkige relaties. Ik wil een oprechte partner..”

Klaasje van K3 overladen met complimenten op bikinifoto: «Ongelooflijk mooi lichaam!»

Auto-ongeluk veroorzaakt amputatie van jongeheer en ballen