in

Ze vonden haar dik, nu wil elke man met haar naar bed volgens Eva

De Ierse Eva Warne woog op 120 kilogram in haar zwaarste periode. Ze at extreem ongezond en het kwam zelfs zover dat een wildvreemde haar vergeleek met een neushoorn. Nu is ze 50 kilo afgevallen en ziet ze er geweldig uit.

Toen de weegschaal van Eva Warne 120 kilogram aanwees, voedde ze zich met afhaalmaaltijden van de Chinees, fast food en véél snoep. Eva had een BMI van 40 en was dus officieel obees. Het keerpunt kwam toen ze in Manchester eens moest lopen om de tram te halen. Ze kreeg de eye-opener onverwacht in de schoot geworpen, door een wildvreemde op straat.

Lees ook
Moeder plaatst verborgen camera en ziet vader dit bij dochter doen

“Ik had niet door hoe dik ik eigenlijk was geworden, hoever ik me had laten gaan”, legt ze uit. “Het was beschamend. Toen ik naar een tram toeliep, hoorde ik iemand zeggen dat ik leek op een aanstormende neushoorn uit de film ‘Jumanji’. Ik voelde me wel al ongemakkelijk en ik vond amper kleren die me pasten, maar pas na dat voorval klikte er iets in mijn hoofd en wist ik dat er iets moest veranderen. Ik had echt slechte eetgewoonten opgebouwd en at de ene afhaalmaaltijd na de andere. Mijn mama kookte wel gezonde dingen voor mij, maar die waren nooit genoeg dus vulde ik me later op de avond nog met kebab op chips.”

Lees ook
Ouders raken zoontje kwijt in Ikea: Jongetje buiten dood gevonden

Ook haar werk in de crèche was stilaan onhoudbaar geworden. “Ik was constant moe omdat ik kindjes moest dragen en was meteen buiten adem als ik met de iets grotere kinderen moest spelen.”

Maar die tijden zijn voorbij. Niet lang na het neushoorn-incident trok Eva naar de fitness en nu weegt ze nog 70 kilogram, 50 kilo minder dan voorheen. Ze is dolgelukkig en haast onherkenbaar. “Ik eet nog af en toe een afhaalmaaltijd,” bekent ze wel, “maar in plaats van alles van het menu te bestellen, maak ik nu gezondere keuzes.”

Baby doodgeboren nadat man buik van vrouw opensnijdt om geslacht te achterhalen

2 kinderen neergestoken in woning