in

Zien: Dit is hoe de echtgenote van René van der Gijp eruitziet.

In het hart van Dordrecht woont een vrouw die niet alleen de leegstand van bedrijfspanden bestrijdt, maar ook het hart van René van der Gijp heeft veroverd. Minouche de Jong, ondertussen Van der Gijp genoemd, is ondernemer en de levenspartner van de Nederlandse voetbalanalist René van der Gijp. Wij vertellen jullie meer over deze leuke vrouw.

René van der Gijp en zijn vrouw, Minouche, kennen elkaar al meer dan 24 jaar, maar het duurde tot zo’n zes jaar geleden voordat hun relatie een romantische wending nam. Voor René was deze periode bijzonder moeilijk, getekend door persoonlijk verlies. Zijn zoon Sanny vocht tegen lymfeklierkanker, zijn geliefde Daniëlle overleed onverwachts, gevolgd door het verlies van zijn moeder en het voelde alsof het leven hem flink op de proef stelde.

Lees ook
Maak de borst maar nat: Zomer 2024 mogelijk warmste van de eeuw

In deze donkere periode was Minouche een lichtpuntje voor René. Haar aanwezigheid en steun hebben hem geholpen om door de moeilijkste momenten heen te komen. Wat begon als een vriendschap die decennialang standhield, bloeide op tot een liefdesverhaal dat hun levens veranderde.

Als ondernemer heeft Minouche haar eigen bedrijf opgebouwd, gericht op het minimaliseren van leegstand in bedrijfspanden. Daarnaast heeft ze zo’n zes jaar geleden het bedrijf Hello From opgestart. Dit is een aanbieder voor stijlvolle en mooi ingerichte vakantiehuizen en hotels over de hele wereld.

Een paar jaar geleden hebben Minouche en René elkaar het jawoord gegeven, en sindsdien stralen ze als koppel. Zowel René als Minouche heeft ervoor gekozen om in Dordrecht te blijven wonen, waar ze genieten van de rust en schoonheid van deze historische stad aan het water. Voor René, die bekend staat om zijn humor en scherpe analyses in de wereld van voetbal, is het thuis zijn bij Minouche een bron van stabiliteit en geluk geworden.

Lees ook
Ben (20) verkracht meisje (13) met een mes op de keel

Instagram van de vrouw van René van der Gijp
Op Instagram krijgt ze een hoop aandacht. Ze heeft 26.000 volgers weten aan te tikken en post regelmatig fotootjes met een leuk filter eroverheen. Dit zijn beeldschone bikinifoto’s, maar ook plaatjes van haar vakanties. René van der Gijp is niet te missen op haar Instagram en ook van hem zien we regelmatig foto’s voorbijkomen.

Zoon Martijn Krabbé geeft gezondheidsupdate over ernstig zieke vader

Tak valt op kinderwagen in park: baby van twee maanden overleden