in

Zo ziet Koningin Máxima er uit zonder make-up: “ Totaal ander persoon”

We zijn gewend dat leden van koninklijke families er altijd prachtig uitzien. Maar koningen, hoe koninklijk ze ook zijn, zijn ook maar mensen.

Ook zij kunnen wakker worden met donkere kringen onder hun ogen en een slechte dag hebben. En na een 9 uur durende vliegreis heeft een koningin misschien zin om een broek te dragen in plaats van een jurk, haar bril op te zetten en geen make-up op te doen.

Lees ook
10-jarige Hebe begraven in Vught

Dat is waarschijnlijk wat Máxima, Koningin der Nederlanden, voelde toen zij op maandag 17 oktober in Tanzania landde, na een vlucht van 9 uur.

Máxima stapte uit het vliegtuig in een broekpak, met bril, haar haren informeel opgestoken en zonder make-up. Ze droeg weliswaar ook hetgeen dat haar het meest deed schitteren: een stralende glimlach.

Lees ook
Zwarte Kia gevonden bij Den Bosch in zoektocht naar vermiste Hebe en Sanne

Onherkenbaar
Nadat de beelden waren vrijgegeven, liet het commentaar niet lang op zich wachten, koningin Máxima “onherkenbaar”, puur natuur.

Anders, ja, maar net zo mooi als wanneer ze is opgemaakt en gekleed voor een galadiner. De media hebben haar natuurlijke schoonheid geprezen. En we zijn het met ze eens. Ze ziet er stralend uit.

Duikers vinden telefoon van Sanne bij zoekactie bij Empel

Onderzoek wijst uit: taart eten als ontbijt helpt bij afvallen