in

Zoontje (7) van Jan Smit op gruwelijke wijze aangepakt

Voetbal hoort een feestje te zijn en dat missen we soms in dit land. Nou ja, meer dan eens eigenlijk.

We gaan ervan uit dat iedereen een tv heeft en het nieuws leest, dus we hoeven u niet te vertellen waar we het over hebben. Gisteren nog, tijdens FC Groningen vs SC Heerenveen, ging het helemaal mis toen een boze thuisfan iemand van zijn eigen team in elkaar sloeg.

Lees ook
Patricia (90) : Ik zoek een leuke spontane jongeman

Jan Smit
Jan Smit is de voorzitter van FC Volendam. Jan plaatste gisteren goed nieuws op Twitter, waarin hij pronkte met zijn zoontje Senn. Net als Jan houdt hij van voetbal maar heeft (momenteel) geen voorkeur voor clubs. Jan schreef het volgende bij de foto van Senn (7):

Lees ook
Zó ziet de Turkse vrouw van PVV-leider Geert Wilders eruit

“Onze zoon is een voetbalfan. Of het nu Ajax, Feyenoord, PEC Zwolle of FC Volendam is…het maakt Senn niet uit! Hij houdt gewoon van voetbal! Gelukkig. Blij dat hij onbevooroordeeld is! De klassieke(re) selectiedruk van vandaag.. .”

Het is een heel mooie foto, maar er zijn een paar rare mensen op sociale media die in gesloten afdelingen van psychiatrische inrichtingen passen. De trieste anonieme persoon die zich achter het @lerenhandschoe1-account verschuilde, noemde het kind van Jan een “kankermongool”.

Vrouw (67) en hondje doodgereden, Mannen 18, 19 en 22 jaar opgepakt

Bekijk hoe Juultje Tieleman ontwaakt tijdens een safari in Afrika