in

Zus Celine Dion (55) maakt bekend waar iedereen bang voor was: “Mijn hart is gebroken”

Celine Dion’s gezondheid gaat aanzienlijk achteruit, volgens Claudette, de zus van de zangeres. Ze heeft verklaard dat Celine het vermogen om haar spieren te controleren heeft verloren. Dit nieuws werd gemeld door de Franse nieuwswebsite 7 Jours en later overgenomen door Dagblad de Gelderlander. Claudette zegt: “Ze heeft geen controle meer over haar spieren. Het breekt mijn hart.”

Celine Dion lijdt al geruime tijd aan het stiff-personsyndroom, een zeldzame en ongeneeslijke neurologische aandoening die spasmes veroorzaakt. Een jaar geleden maakte Celine via Instagram bekend dat de aandoening haar stembanden aantastte. In een emotionele video op Instagram, waarin ze zichtbaar tegen de tranen vocht, kondigde ze aan dat al haar optredens werden geannuleerd.
Céline Dion

Hoewel niemand weet of Celine ooit weer op het podium zal staan, is dat vanzelfsprekend geen prioriteit van de familie. Claudette vreest echter het ergste en zegt: “De stembanden zijn spieren, maar… het hart is ook een spier. Dat is wat mij bezighoudt.”

Celine Dion ervaart intense pijn als gevolg van haar z!ekte, ondanks de medicatie die ze krijgt. Haar zus Linda is bij haar ingetrokken in Celine’s villa, waar de zangeres wordt verzorgd door artsen die bekend zijn met het syndroom.
Céline Dion

Lees ook
Vader verdrinkt terwijl hij zoontje (3) probeert te redden uit zwembad, jongetje overlijdt later

De laatste keer dat Celine in het openbaar werd gezien, was op 30 oktober jongstleden, toen ze met haar zoon René-Charles en de tweeling Nelson en Eddy naar een hockeywedstrijd van de Montreal Canadiens tegen de Vegas Golden Knights ging.

We willen Celine Dion veel sterkte toewensen en hopen op een spoedig herstel. Toon je medeleven op Facebook met een like en stuur deze geweldige zangeres je beste wensen toe.

Celine Dion, de wereldberoemde zangeres, heeft te maken met een aanzienlijke verslechtering van haar gezondheid. Volgens haar zus Claudette heeft Celine het vermogen verloren om haar spieren onder controle te houden, wat een verontrustende ontwikkeling is. Claudette deelde dit nieuws met 7 Jours, een Franse nieuwswebsite, en dit bericht werd later overgenomen door Dagblad de Gelderlander. In haar uitspraken benadrukte Claudette de hartverscheurende situatie: “Ze heeft geen controle meer over haar spieren. Het breekt mijn hart.”
Céline Dion

Celine Dion lijdt al geruime tijd aan het stiff-personsyndroom, een zeldzame en ongeneeslijke neurologische aandoening die ernstige spierspasmen veroorzaakt. Ongeveer een jaar geleden onthulde Celine via Instagram dat deze aandoening haar stembanden had aangetast. In een emotionele video op Instagram, waarin ze moeite had om haar emoties te onderdrukken, kondigde ze aan dat al haar geplande optredens werden geannuleerd.

Lees ook
Houthakker vindt lichaam van vermiste Marie Sophie (14)

Hoewel onzeker is of Celine ooit weer op het podium zal staan, is dit begrijpelijkerwijs momenteel niet de belangrijkste zorg van de familie. Claudette uitte echter haar bezorgdheid over een mogelijk ernstig scenario: “De stembanden zijn spieren, maar… het hart is ook een spier. Dat is wat mij bezighoudt.”

Celine Dion ervaart aanzienlijke pijn als gevolg van haar ziekte, en ondanks het feit dat ze medicatie krijgt, biedt deze geen verlichting. Haar zus Linda heeft haar intrek genomen in Celine’s villa om voor haar te zorgen, met medische professionals die bekend zijn met het syndroom.
Céline Dion

De laatste keer dat Celine in het openbaar werd gezien, was op 30 oktober jongstleden, toen ze samen met haar zoon René-Charles en de tweeling Nelson en Eddy een hockeywedstrijd bijwoonde tussen de Montreal Canadiens en de Vegas Golden Knights.

Onze gedachten gaan uit naar Celine Dion, en we hopen oprecht dat ze een spoedig herstel zal kennen. Als blijk van medeleven kun je je steun betuigen op Facebook en haar de beste wensen sturen in deze uitdagende tijd.

Kinderen proberen vrouw (32) te verkrachten in park

Man opent vuur in universiteit Praag: zeker 15 doden