in

Zwangere Tiffany (16) vermoord na seksafspraak: man (68) opgepakt

Hij zou haar 500 dollar betalen voor seks, maar in plaats daarvan vermoordde hij haar en maakte hij haar lichaam weg. De Australische Tiffany Taylor was 16 jaar en twintig weken zwanger toen ze verdween. Vandaag werd in Brisbane Rodney Wayne Williams (68) in hoger beroep schuldig bevonden voor haar moord.

Tiffany werd zeven jaar geleden, in de zomer van 2016, voor het laatst gezien toen ze een motel in Logan verliet, schrijft het Australische ABC News. Ze zou daar hebben afgesproken met Williams om betaalde seks te hebben.

Lees ook
Marc van der Linden na herseninfarct: Situatie nog steeds kritiek

De twee hadden elkaar ontmoet op een datingwebsite. Tiffany zou seks hebben met vreemde mannen voor geld om zichzelf te kunnen onderhouden. Ze had onder meer geld nodig om haar huur te betalen.

De tiener had contacten met verschillende mannen, en wisselde duizenden berichten met hen uit. Die berichten stopten plotseling op de dag van haar verdwijning, werd tijdens een van de zittingen in haar zaak duidelijk.

Volgens de verdediging had Williams geen geld, en zou Tiffany dit ook hebben geweten voordat de twee afspraken. Het meisje zou bovendien mannen die niet konden betalen onder druk te zetten.

Bloed in de auto
Maar in de auto van Williams werd Tiffany’s bloed gevonden. Volgens de veroordeelde lag het bloed daar omdat Tiffany een bloedneus zou hebben gekregen. Hij legde verschillende verklaringen af over waar hij het meisje zou hebben afgezet. Haar lichaam is nog altijd niet gevonden.

Lees ook
Dierenbeulen zetten konijnenhok in brand, konijnen dood

De familie van Tiffany is opgelucht dat de zaak na jaren nu eindelijk tot een einde is gekomen, maar ze nemen het Williams enorm kwalijk dat hij niet vertelt waar het lichaam van hun geliefde is.

“Hoe kun jij nog slapen”, zei Tiffany’s moeder volgens ABC News tegen Williams tijdens de laatste zitting. “Alsjeblieft, neem dit geheim niet met je mee.”

Eerdere moord
Williams werd toen hij 23 was veroordeeld voor een andere moord op zijn buurvrouw. Tijdens zijn verlof viel hij een 14-jarig meisje lastig. Hij zit nog zeker dertig jaar vast.

Volgers zijn geschokt na bizarre video van verwilderde Leontine Ruiters

Vrouw belt politie om spin in auto